Tilaa samalla uutiskirjeemme ja viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi toimitettuna.

KYSY LISÄTIETOA VENEISTÄ

 

AJANKOHTAISTA

Syystarjous Sila-venepaketeista!

 

 

 

Onko suunnitelmissa ollut hankkia Sila-vene, mutta olet odottanut kevättä? Nyt on oikea aika tehdä kaupat, nimittäin tarjoamme venepaketteja syksylle huippuedulla! Valitse haluamasi vene ja moottori ja säästä  5 % (max 700 €) venepaketin hinnasta. Vaihtoehtoisesti voit valita veloituksettoman rahdin veneellesi aina Rovaniemelle saakka.

 

 

Säästä jopa 700 eur venepaketin hinnassa

 

  • Kampanja on voimassa 30.11.2023 asti
  • Voit valita kahdesta edusta
    • 5 % alennus Sila-venepaketista (maks 700 €), toimitus suoraan tehtaalta
    • tai veloitukseton rahti venepaketille aina Rovaniemelle saakka.
  • Etu koskee vain uusia SILA420, SILA465 ja SILA480 venepaketteja moottoriasennuksineen. Venepaketti sisältää ajovalmiin veneen valitulla moottorilla vakiovarustein. Lisämodaukset ja lisävarusteet normaalin hinnaston mukaisesti.

 

 

TUTUSTU SILA-VENEISIIN TÄSTÄ >>

 

 

Silacraftin SILA-mallisto on todellinen legenda Itäsaariston veneiden joukossa ja nyt nämä veneet ovat saatavilla ympäri Suomen. Sila-veneet ovat niin kestäviä, että ne kestävät vuosien käyttöä lähes tuhoutumattomana. Jokainen SILA-vene on rakennettu yksinkertaisuudessaan erottuvaksi tosimiehen ja -naisen työkaluksi, johon voit luottaa vaativimmassakin käytössä.  Olipa kyseessä sitten kalastus, mökkeily tai ammattikäyttö, SILA-veneet soveltuvat siihen täydellisesti. Kaksoispohja ja jämäkkä yksikuorirakenne ilman väliainevaahtoja takaavat, että nämä veneet kestävät kovaa käyttöä ja ovat turvallisia kaikissa olosuhteissa.

 

 

Silacraft | Veneitä kovaan käyttöön

 

PYHTÄÄLTÄ. RAKKAUDELLA. KÄSINTEHTYNÄ

 

Me Silacraftilla ei puuhastella minkään pikkunäppärän kanssa. Ei, me valmistetaan lasikuituveneitä, jotka ovat kuin käsityöläisen kudelma – vahvoja, konstailemattomia ja tehty kestämään kovempaakin käsittelyä. Meillä on rautainen ote kymenlaaksolaisesta veneenvalmistuksen perinteestä, jota Jorma "Kuitumestari" Arvolan kädenjälki on siivittänyt jo 1980-luvulta asti. Tämän summana Silacraft symboloi laatua, joka näkyy ja ennen kaikkea tuntuu!

 

Meidän veneet on tehty kestämään, siksi niihin on lyöty 10 vuoden runkotakuu ja avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä. Kysy meiltä miksi, niin kerromme, että pienimmätkin paholaisistamme ovat ylipaksuja – rungossa on vähintään 7 mm ja kölissäkin 15 mm umpilaminaattia, joten voit rynkyttää niillä aivan huoletta, vaikka ympäri vuoden.

 

Kun tartut Silacraftin puikkoihin, saat enemmän kuin vain venettä; saat elämäntavan, kaverin ja katseita venelaiturilla. Veneemme eivät todellakaan ole bikiniveneitä, vaan niissä on karua tyylikkyyttä, joka herättää kunnioitusta ja ehkä pientä kateuttakin.

 

Silacraftin veneet kalastukseen, vapaa-aikaan ja yhteyskäyttöön.

Venepaketit myös varusteltuna, kysy lisää!

Katso video pudotuskokeesta: