Tilaa samalla uutiskirjeemme ja viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi toimitettuna.

KYSY LISÄTIETOA VENEISTÄ

 

AJANKOHTAISTA

Syystarjous Sila-venepaketeista!

 

 

 

Onko suunnitelmissa ollut hankkia Sila-vene, mutta olet odottanut kevättä? Nyt on oikea aika tehdä kaupat, nimittäin tarjoamme venepaketteja syksylle huippuedulla! Valitse haluamasi vene ja moottori ja säästä  5 % (max 700 €) venepaketin hinnasta. Vaihtoehtoisesti voit valita veloituksettoman rahdin veneellesi aina Rovaniemelle saakka.

 

 

Säästä jopa 700 eur venepaketin hinnassa

 

  • Kampanja on voimassa 30.11.2023 asti
  • Voit valita kahdesta edusta
    • 5 % alennus Sila-venepaketista (maks 700 €), toimitus suoraan tehtaalta
    • tai veloitukseton rahti venepaketille aina Rovaniemelle saakka.
  • Etu koskee vain uusia SILA420, SILA465 ja SILA480 venepaketteja moottoriasennuksineen. Venepaketti sisältää ajovalmiin veneen valitulla moottorilla vakiovarustein. Lisämodaukset ja lisävarusteet normaalin hinnaston mukaisesti.

 

 

TUTUSTU SILA-VENEISIIN TÄSTÄ >>

 

 

Silacraftin SILA-mallisto on todellinen legenda Itäsaariston veneiden joukossa ja nyt nämä veneet ovat saatavilla ympäri Suomen. Sila-veneet ovat niin kestäviä, että ne kestävät vuosien käyttöä lähes tuhoutumattomana. Jokainen SILA-vene on rakennettu yksinkertaisuudessaan erottuvaksi tosimiehen ja -naisen työkaluksi, johon voit luottaa vaativimmassakin käytössä.  Olipa kyseessä sitten kalastus, mökkeily tai ammattikäyttö, SILA-veneet soveltuvat siihen täydellisesti. Kaksoispohja ja jämäkkä yksikuorirakenne ilman väliainevaahtoja takaavat, että nämä veneet kestävät kovaa käyttöä ja ovat turvallisia kaikissa olosuhteissa.

 

 

Silacraft | Veneitä kovaan käyttöön

 

PYHTÄÄLTÄ. RAKKAUDELLA. KÄSINTEHTYNÄ

 

Silacraft Oy on lokakuussa 2021 perustettu veneveistämö Pyhtäällä. Jatkamme Jorma Arvolan (Siltakylän Lasikuitu) pitkää ja arvostettua työtä vahvojen laskuituveneiden valmistamisessa. Siltakylän lasikuitu (SILA) oli 1980-luvulta asti toiminut, Pyhtäällä sijaitseva ja yksityisyrittäjä Jorma Arvolan pitämä lasikuitutuotteiden valmistaja.

 

SILA pulpetti- ja perämoottoriveneet tunnetaan Itäisellä Suomenlahdella etenkin hyvästä kantavuudesta, lähes tuhoutumattomasta rungosta ja hyvistä meriominaisuuksista. Teemme suomalaiset Silacraft-veneet Pyhtäällä. Perinteiset käsinlaminointitekniikat ja laadukkaat raaka-aineet yhdistettynä nykyaikaisiin työmenetelmiin takaavat veneidemme lyömättömän kestävyyden. Silacraft-veneissä on jämäkkä ja helppohoitoinen yksikuorirakenne ilman vettyviä väliainevaahtoja, mikä mahdollistaa veneiden kustannustehokkaan muokattavuuden ja räätälöinnin esimerkiksi pulpetin sijainnin tai kiinnityspisteiden osalta.
 

Tarjoamme lisäksi kausisäilytyspalveluita siisteissä eristetyissä halleissa sekä lasikuitukorjauksia. 

 

Silacraft-veneillä on 10 vuoden runkotakuu.  
Tutustu ja ota pian yhteyttä, vastaamme varmasti!

Venepaketit myös varusteltuna, kysy lisää!

Katso video pudotuskokeesta: