VENEET

Teemme käsintehtyjä ja vahvoja lasikuituveneitä, joiden runko perustuu Kymenlaaksossa mainetta niittäneisiin Jorma Arvolan valmistamiin SILA-veneisiin. Silacraftin uustuotanto aloitetaan loppuvuonna 2021.

 

Kevääksi mallistoon on valmistumassa soutuveneet "Meriläinen" ja "Savolainen" sekä pienet moottoriveneet pituudeltaan 375 cm ja 385 cm. Tämän lisäksi Silacraft jatkaa suosittujen pulpettiveneiden 420, 465 ja 480 valmistusta.  

 

Kaikkiin veneisiin on saatavilla toiveittesi mukaan räätälöityjä ratkaisuja, kuten erilaisia ohjauspulpetteja, kaiteita, penkkejä jne. 

Nimi  
Sähköposti  
Puhelinnumero  
Viesti  
  
KYSY LISÄTIETOA VENEISTÄ JA TILAA UUTISKIRJE

 

Olemme aloittamassa venetuotantoa. Varastossa on muutamia valmiita ja puolivalmiita malleja.
Jätä yhteystietosi, niin otamme varmasti yhteyttä.
Tilaa samalla uutiskirjeemme ja viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi toimitettuna.

Ikäni verkkokalastusta harrastaneena voin sanoa että sila on siihen hommaan paras vene. Se on vakaa, kestävä ja merikelpoinen. Sen laidat on suunniteltu niin ettei verkot tartu kiinni jopa tullisimien pidikkeet on laminoitu piiloon. Leveän perän ansiosta se nousee helposti liukuun pienemmälläki moottorilla.

 

 

 

 

 

Juha,  SILA420.

Meillä on 2008 mallinen Sila 480 vene, nimeltään Vilijonkka. Perässä on 40 hp moottori, jolla huippunopeus on noin 30 solmua. Vene nousee kevyesti plaaniin, joten matkanopeutta voi ylläpitää melko taloudellisesti. Meillä vene on pääasiassa verkkokalastuskäytössä ulkomerellä, jossa leveän veneen sivuttaisvakavuus on tärkeä asia. Keula on erittäin kantava, minkä vuoksi kovemmassakaan kelissä ei tarvitse pelätä meren tulevan sisään. Erittäin tukeva ja laadukas vene kovaan käyttöön.

 

Riku, SILA480