LAADUKKAAT AHKIOT 

Valmistamme ahkioita hiihtoon, kalastukseen ja vaikka metsähommiin. Ahkioita on eri kokoisia ja moneen käyttöön.  Pekkaou Pasasen arvokas työ Somas-vaellusahkioiden kanssa saa jatkoa, kun mallisto siirtyy Silacraftin valmistuksseen.

Somas- vaellusahkiot tunnetaan kotimaisesta laadukkaasta käsityöstä, hyvin optimoidusta kuljetuskoosta sekä muunneltavuudesta. Vetoaisat saa tarpeen mukaan joko suoraan tai ristiin. Somas-ahkioista on myös saatavissa eri kokoja erityistarpeiden mukaan.

 

KYSY LISÄTIETOA

 

Jätä yhteystietosi, niin otamme varmasti yhteyttä.
Tilaa samalla uutiskirjeemme ja viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi toimitettuna.

Moottorikelkan ahkio / reki | 985 eur

Ahkio S | 110 eur

Suksissa kulutuslistat, teräksinen vetoaisa joustolla, etukuomu

 

Teemme ahkiot tilauksesta.

 

232 cm x 76 cm x 30 cm

Pilkille, hiihtoahkioksi tai vaikka polttopuun kuljetukseen. Teemme ahkiot tilauksesta.

 

129 cm x 46 cm

Somas vaellusahkiot valmistetaan käsityönä yksilöllisesti. Ahkioiden suunnittelun ja vuosien jatkuvan kehitystön takana on lahtelainen Pekka Pasanen, joka on ammentanut kokemuksensa talvivaelluksilta Käsivarren ylätuntureilla 30-40 vuoden ajalta. Silacraft jatkaa ylpeänä tätä pitkää ja arvostettua perinnettä.

 

Jos olet kiinnostunut hankkimaan oman Somas-ahkion, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Ahkioista on tulossa lisätietoa nettisivuillemme.

Somas ahkiot

Teemme ahkiot tilauksesta
159cm x 64cm

Teemme ahkiot tilauksesta
154 cm x 51 cm 

Ahkio M, matala | 185 eur

Ahkio M | 185 eur

Silacraft ahkiot

 

Silacraftilta vahvat ahkiot ja pulkat sopivat niin pilkille, verkoille kuin vaikkapa polttopuun kuljetukseen. lasikuituisia ahkioita ja pulkkia. Ahkiot on tehty lasikuidusta ja kestävät kulutusta todella hyvin.