SILA Pulpettiveneet

Silacraftin pulpettiveneet soveltuvat erinomaisesti kalastukseen, mökin käyttöveneeksi ja ammattikäyttöön.

 

Olemme aloittaneet tuotannon ja ensimmäiset uudet pulpettiveneet kuvineen valmistuvat kevääksi 2022. Alla olevissa kuvissa olevat veneet ovat vanhempaa mallistoa.

 

Silacraftin uusiin pulpettiveneisiin tulee tarjolle reunalistat, käyttötarkoitukseen sopivat kaidepaketit ja tuulilasit. Kaikki veneet ovat räätälöitävissä esimerkiksi ohjauspulpetin sijainnin, laatikoiden, kaiteiden ja kiinnityspisteiden osalta. Mallit soveltuvat pienillä varustevariaatioilla kaikkiin veneilytarpeisiin näissä kokoluokissa.

Nimi  
Sähköposti  
Puhelinnumero  
Viesti  
  
KYSY LISÄTIETOA VENEISTÄ JA TILAA UUTISKIRJE

 

Kysy lisätietoja veneistämme. Jätä yhteystietosi, niin otamme varmasti yhteyttä.
Tilaa samalla uutiskirjeemme ja viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi toimitettuna.

SILA-pulpettiveneiden käyttötarkoituksia

 

Kalastajien suosima.  SILA-pulpettiveneet ovat olleet verkkokalastajien suosiossa sivuttaisvakavuuden ja kantavan keulansa ansiosta. Heittokalastajille SILA pulpettiveneet tarjoavat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen vaihtoehdon. Mallistoon on tulossa myyntiin kalastusmalleja heittotasolla ja keulamoottoripaikalla.

 

Mökkiläisten mieleen. Veneillä on kokoisekseen isojen sisätilojen vuoksi helppo kuljettaa tavaraa. SILA-mökkiveneen ulkonäkö lähinnä paranee muutamasta naarmusta ja kolhusta, joita touhutessa aina syntyy.


Ammattilaisten valitsema. SILA-veneitä käytetään Kotkan edustalla myös ammattikalastuksessa sekä merityöfimojen työveneinä. Veneissä ei ole mitään turhaa, ne ovat kohtuullisen hintaisia ja kestävät kulutusta ja käyttöä erittäin hyvin.