VENEET

Teemme käsintehtyjä ja vahvoja lasikuituveneitä, joiden runko perustuu Kymenlaaksossa mainetta niittäneisiin Jorma Arvolan valmistamiin SILA-veneisiin.

 

Silacraftin valikoimassa on tällä hetkellä neljä eri kokoa SILA-moottoriveneitä sekä Meriläinen 460 tukeva soutuvene. Venemallit on testattu talven 2021-2022 aikana. SILA-pulpettiveneet kuuluvat kaikki suunnittelukategoriaan C.

 

Veneisiin on saatavissa lisävarusteina reunalistat, vahvat ja väkevät kaidepaketit ja iskun kestävät tuulilasit. Soutuveneet voidaan varustella kölilistalla. Tarkemmat tiedot veneistä löydät alla löytyviltä esittelysivuilta. Silacraftin alle 5-metriset moottori- ja soutuveneet ovat kokoluokassaan erittäin kestäviä ja vakaita veneitä.


Annamme kaikille valmistamillemme veneille 10 vuoden runkotakuun.

 

Jos haluat veneen muokattuna omiin tarpeisiin, se onnistuu helposti. SILA-pulpettiveneet ovat täysin räätälöitävissä eri tarpeisiin. Halutessasi pulpetin sijaintia voidaan muokata, lisätä erilaisia kiinnityspisteitä, kaiteita ja käsikahvoja. Heittokalastusta varten veneeseen on tehtävissä esimerkiksi heittotaso ja kiinnitysalusta keulamoottorille.

KYSY LISÄTIETOA VENEISTÄ

 

Jätä yhteystietosi, niin otamme varmasti yhteyttä.
Tilaa samalla uutiskirjeemme ja viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi toimitettuna.