MURSU 715

KYSY LISÄTIETOA VENEISTÄ

 

Jätä yhteystietosi, niin otamme varmasti yhteyttä.
Tilaa samalla uutiskirjeemme ja viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi toimitettuna.

Mursu yhdistää trimaraanin ja V-pohjaisen rungon parhaat piirteet. Veneen muokattava hybridirunko tarjoaa hyvät meriominaisuudet ja laajan räätälöintimahdollisuuden, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan erilaisiin käyttötarkoituksiin. Mursu 715 on kestävä ja monipuolinen työ- ja yhteysvene, joka voidaan rakentaa ja varustaa toiveesi mukaisesti OneOff-periaatteella. Vene sopii normaalille trailerille.

 

Venemallista on tällä hetkellä kova kysyntä ja pystymme valmistamaan vain rajatun määrän veneitä vuodelle 2024. Mikäli kiinnostut, ota pian yhteyttä niin sovitetaan valmistusaikataulu.

 

Pituus: 715 cm | Leveys 260 cm |  Rungon paino n. 1 200 kg | CE-luokka C, 14 hlö / 2000 kg

Moottori: 80 - 300 hv tai 2 x 60 hv - 2 x 150 hv
 

10 VUODEN RUNKOTAKUU

Lasikuituveneellä ei ole ikää | Helppo ja edullinen korjata | Runkolaminaatin minimivahvuus 15 mm

Hinnat 2023

 

Mursu 715 ilman moottoria
alk. 39 900 €

 

Mursu 715 keularampilla ilman moottoria
alk. 45 000 €

 

 

Vakiovarustelu

 

Peräportaat

Valomasto

Ohjauspulpetti

Hydrauliohjaus

Pilssipumppu

 

 

Veneen räätälöitävyys

 

Vene voidaan rakentaa avoversioisena, keularampillisena, ajohytillisenä, työ- tai huvikäyttöön joko yhdellä tai kahdella perämoottorilla tai sisäperämoottorilla. Käytännössä vaihtoehtoja on lähes rajattomasti. Mursu kestää hyvin sivukuormaa ja kuorman painopisteen vaihtelua, mikä mahdollistaa esimerkiksi nosturin tai vinssin asentamisen tarvittaessa. Vene on lähes yhtä leveä vesilinjaltaan kuin partaaltakin, joten tilankäyttö on tehokasta. Vene toimitetaan yksityiskäyttöön CE-merkittynä ja voidaan luokittaa erilaiseen työ/ammattikäyttöön asiakkaan tarpeiden mukaan


Jätä ihmeessä yhteydenottopyyntö ja kerro tarpeistasi. Suunnitellaan kunnon vene!

 

 

 

Huom. Kuvissa voi esiintyä lisävarusteita. OVH sis. alv 24 %. Silacraft pidättää oikeuden hinnan ja varusteiden muutoksiin. Hintoihin voidaan lisätä toimitus- ja asennuskustannukset.

Vene tarkistetaan ja voidaan koeajaa ennen luovutusta.